SHPËRNDAJE

Gjykata supreme e SHBA-ve i ka garantuar administrimit Trump zbatimin e urdhrit që i ndalon myslimanët që të hyjnë në SHBA
Si pasojë e zbatimit të urdhrave të Trump 24,000 njerëz kanë mbetur jashtë territorit amerikan. Të gjithë refugjatë nga vatra lufte.

Zbatimi I urdhrit ka filluar që nga e hëna dhe do të jetë në efekt deri në ndryshime të reja.