SHPËRNDAJE

 

Gazeta franceze “L’Equipe” ka zbuluar sot një detaj rreth Barcelonës e cila kishte ofruar 45 milionë euro plus bonuse për transferimin e Angel Di Marias, por PSG kishte kërkuar fiks 60 milionë.

Ky burim thotë se oferta e fundit e Barcelonës ka qenë 45 milionë euro plus 5 milionë në bonuse, por kjo ka qenë e pamjaftueshme që ai të transferohet dhe mbeti në Paris.