SHPËRNDAJE

Të punësuarit në sektorin publik mund të presin që nga 1 janari i vitit 2018 rrogat ti rriten mesatarisht për rreth 5%, njoftojnë mediet serbe, transmeton presheva.com.

Siç mësohet, rrogat pritet të rriten në ushtri, polici, shëndetësi dhe arsim për 6-7%, të punësuarit në institutet për mbrojtje sociale, kulturë dhe gjyqësi për 3% ndërsa pensionerët do të marin ndihmë prej 6000 dinarëve./presheva.com/