SHPËRNDAJE

Apple ka shënuar 10 vjetorin e iPhone me një celular të veçantë të quajtur iPhone X.

I prezantuar në ngjarjen e Apple në teatrin Steve Jobs nga Tim Cook, ai tha: “Është mahnitëse se sa shumë iPhone ndikon çdo ditë në botë”.

iPhone X ishte subjekt i shumë thashethemeve për shumë muaj, dhe tani ai është publikuar zyrtarisht.

Por, gjatë prezantimit, ky iPhone i ri pati një problem i cili e vuri në siklet prezantuesin e Apple.

Veçoria e re, Face ID, ajo për njohje të fytyrës, dështoi në prezantim. Shikojeni videon më poshtë për ta parë momentin e sikletshëm: