SHPËRNDAJE

Nuk është më sekret që GoPro pritet të zbulojë gjeneratën e re të kamerës HERO në fund të këtij viti.

Tani është zbuluar çmimi dhe dizajni i GoPro HERO 6. Kamera, besohet se është fotografuar diku në Kanada, duke sugjeruar se lansimi mund të jetë shumë afër.

Fotografitë konfirmojnë se nuk ka ndonjë ndryshim i madh në dizajn në krahasim nga kamera pararendëse.

Duket që më shumë ka pësuar ndryshime brenda trupit, duke filluar me ofrimin e mbështetjes për incizimin e videove 4K në 60 korniza për sekondë.

Gjithashtu, fotografitë tregojnë se GoPro HERO 6 Black Edition do të shitet me çmim prej 649 dollarë në Kanada, ndërsa në SHBA rreth 499 dollarë.