SHPËRNDAJE

Klubi i Karates ”Lion” në Preshevë po korrë suksese të një pas njëshme duke përfaqsuar Luginën e Preshevës denjësisht.
Ky klub i karates ishte pjesmarrëse në kampionatin Shtetrorë të mbajtur në Çaçak.

Garuesit e Klubit të karatesë “LION” u kurorëzuan me 4 medalje:
1 medalje të artë, 1 të argjend ,2 të bronzta.

Ekipi i portalit presheva.com ishte mbrëmë gjat ushtrimeve të këtij klubi zhvilluam intervistë me pjesmarrësit e këtij kampioni shtetrorë ku na folën për sukseset dhe emocionet që i kanë pasur gjat kësaj ndeshje.

Klubi i karates Lion do të vazhdoj te korrë suksese edhe më tejë ku pritet të marrë pjesë edhe në kampionatin Ballkanit që pritet të mbahet në Mal të Zi.

/presheva.com/