SHPËRNDAJE

Shqipëria është padyshim një vend me mrekulli natyrore dhe bekime që nuk kanë fund.

Agjencia Kombëtare e Turizmit kohët e fundit ka ndërmarrë një projekt të titulluar “Shqipëria ime fantastike” nëpërmet të cilit synon të sjellë në vëmendjen e lexuesve, disa nga destinacionet më të bukura të vendit tonë që duhen vizituar medoemos.

Këto janë 10 fshatrat kulturorë, me traditë e kulinari të shkëlqyer që duhen promovuar në mënyrë që turizmi të zhvillohet e bukuritë e të cilëve të mos mbeten kuriozitet për syrin e shumicës.

Bënja e Shqerisë, Përmet

Dragoti, Tepelene

Lini, Pogradec

Petrele, Tirane

Theth, Shkoder

Valbone, Tropoje

Vinoi Vlore