SHPËRNDAJE

Arjan Lekaj, është një këngëtar i ri në skenën muzikore. Ai filloi të bëhej i njohur përmes videove komike sic njihen me emrin ‘Vines’, publiku në njëfarë mënyre e pranoi Arjanin dhe me kohë Arjani kaloi nga ‘Vines’ në cover duke bërë verzione të ndryshme të këngëtarëve të njohur, dhe pas pak kohe Arjani erdhi me një projekt mjaft të mirë që po pritet shum mirë nga publiku është fjala për këngën e pare të Arjanit “Për veti”. Por kjo nuk do të thotë se Arjani do t’i ndërprej ‘Vines’ atij i pëlqen t’a bëj publikun të qesh dhe thotë : “Un do të vazhdojë me dy drejtimet, publiku më njeh nga fillimi ashtu dhe un do të vazhdoj me muzikë duke mos i lën asnjëherë anash ‘Vines’, Arjani tha se është në përgatitje edhe të një kënge tjetër që pritet ta lansoj së shpejti. /presheva.com/