SHPËRNDAJE

Duke përdorur ujë të ngrohtë në temperaturë që i përshtatet foshnjës tuaj, ata kënaqen me procesin e larjes dhe fillojnë t’a shijojnë atë.

Temperatura ideale për ujin është rreth 36 gradë ndërsa dhoma duhet të jetë e ngrohtë me rreth 24-25 gradë celsius.

Për të mbrojtur lëkurën nga tharja, janë produktet e buta dhe shtesat e kujdesit për vaskë sikur HiPP Babysanft Pflege-Bad ose HiPP Babysanft Familienbad ideal të cilat ndikojnë pozitivisht në lëkurën delikate të foshnjave dhe janë të dedikuara veçanërisht për ta.

Në muajt e parë, fëmijët nuk duhet të lahen më gjatë se 5 deri 7 minuta, 1 deri 3 herë në javë.

Një këshillë e rëndësishme është se kurrë nuk duhet të leni fëmijën tuaj pa mbikëqyrje në vaskë, edhe nëse fëmija juaj nuk është aq i papastër, një pastrim i plotë gjithsesi është shumë i rëndësishëm.

Mjeti i pastrimit, Hipp Babysanft Waschgel, pastron lëkurën e ndjeshme dhe flokët shumë të buta të foshnjës dhe ruan mbështjellësin e acidit natyror të lëkurës delikate.

 

Mjeti i larjes, HiPP Babysanft Baby Shampoo i pastron flokët delikate të fëmijëve duke i zbutur dhe duke i bërë të shkëlqyeshme. Dhe më e rëndësishmja për gëzimin e vogël të larjes: HiPP Babysanft është veçanërisht i butë për sytë. Për flokët më të gjatë preferohet shampo të re për fëmijë, HiPP Babysanft Shampoo für leichtes Kämmen, shampo për krehje të lehtë, i cili mirëmban flokët delikate të fëmijës dhe krehja bëhet me lehtësi.

Këshillë: Për shpëlarje e përdorni leckën e pastrimit, ose një kofë uji për fëmijë.

Para larjes, nxejeni peshqirin, foshnja juaj do të gëzohet për këtë!

Pas larjes, foshnja duhet të lyhet patjetër me kremë të butë./presheva.com/