SHPËRNDAJE

Sot papritmas në mëngjes ka ndërruar jetë Talat Ramadani nga fshati Zhunicë.
Varrimi i të ndjerit pritet të bëhet nesër 14.11.2017 (e martë) pas faljes së namazit të Ikindisë në varrezat e fshatit në Zhunicë .
Allahu e mëshiroftë dhe e shpërbleftē me Xhennet , ndërsa familjes Ramadani Zoti u dhashtë gajret. Ngushëllime !


.