SHPËRNDAJE

Në një aksident që ka ndodhur në fshatin Karadnik afër Bujanocit, një shofer nga rrethina e Vranjës 47 vjeçar u plagos rëndë.

Sipas informacioneve të policisë aksidenti erdhi nga përplasja e drejtëpërdrejtë mes makinës “Opel Kadet” me tabela të Beogrdait, dhe shoferit nga rrethina e Vranjës me makinë “Golf” dhe me tabela të Kosovës i cili ishte nga zona e Gjilanit 38 vjeçar.

Shoferi i makinës “Opel” u plagos rëndë dhe pasi u dërgua në spitalin e vranjës, ai u transferuar për trajtim të mëtutjeshëm në Nish.

Shoferi i “Golfit” u arrestua deri në 48 orë për shkak se kreu vepër penale kundër sigurisë dhe transportit publik, përveç kallëzimeve penale, shoferi më pas u soll tek zëvendës prokurori i cili e lejoi të mbrohet në liri. /preshvea.com/


.