SHPËRNDAJE

“Bisha” kosovare në artet merciale “UFC”, Ilir Latifi e ka konfirmuar kundërshtarin e radhës.

Bëhet fjalë për Saint Preux, meçi me të cilin zhvillohet në vitin e ardhshëm, më 27 janar 2018.

Kundërshtari i “bishës”, është 34-vjeçar dhe ka të zhvilluar në total 32 meçe, ku ka 22 fitore, 11-të me knockout dhe 10 humbje.

Kujtojmë se Latifi ka të zhvilluar 19 meçe, me 13 fitore dhe 5 humbje.