SHPËRNDAJE

Për komunen e Preshevës është një ditë historike pas më shumë se 30 vite me kushte të vështira me një automjetë të stërvjetuar zjarrfikësit e komunes sonë bëhen me automjet të ri.

Per fat të mirë diaspora po luan një rrol të rëndësishëm në vendin tonë duke i ndihmuar vendin tonë me ndihma të ndryshme për çka kan nevojë ata.

E fjala është për të riua nga Presheva Enis Hyseni i cili jeton dhe vepron në zvicërr ku ka marë  iniciativën vullnetarisht që të ndihmoj vendlinjen e tijë për dhurimin e nje automjeti resorit të zjarrfikësve.

/presheva.com