SHPËRNDAJE

Qëllimi i aktorëve është që të shndërrohen në dikë tjetër aq bindshëm, sa që shpesh audienca harron se kush janë në të vërtet.

E disa nga rolet kërkojnë transformime nga më të çuditshmet, veçanërisht ato fizike.

E këtu hyjnë në punë artistët e grimit dhe kostumografët.

Disa nga rolet më interesante që i kemi parë nëpër filma e seriale nuk kanë asgjë të përbashkëta me vetë aktorët.

Më poshtë ju sjellim disa prej tyre.

Ralph Fiennes – Lord Voldemort (Harry Potter Series)

Ralph Fiennes - Lord Voldemort (Harry Potter Series)

Naomi Grossman – Pepper (American Horror Story Series)

Naomi Grossman - Pepper (American Horror Story Series)

John Travolta – Edna Turnblad (Hairspray)

John Travolta - Edna Turnblad (Hairspray)

Richard Brake – The Night King (Game Of Thrones)

Richard Brake - The Night King (Game Of Thrones)

Robin Williams – Mrs. Doubtfire (Mrs. Doubtfire)

Robin Williams - Mrs. Doubtfire (Mrs. Doubtfire)

Meryl Streep – Rabbi (Angels In America)

Meryl Streep - Rabbi (Angels In America)

Doug Jones – Pale Man (Pan’s Labyrinth)

Doug Jones - Pale Man (Pan's Labyrinth)

Heath Ledger – Joker (The Dark Knight)

Heath Ledger - Joker (The Dark Knight)

Ryan Reynolds – Deadpool (Deadpool)

Ryan Reynolds - Deadpool (Deadpool)

Eddie Redmayne – Lili (The Danish Girl)

Eddie Redmayne - Lili (The Danish Girl)

Eddie Murphy – Saul (Coming To America)

Eddie Murphy - Saul (Coming To America)

Cate Blanchett – Bob Dylan (I’m Not There)

Cate Blanchett - Bob Dylan (I'm Not There)