SHPËRNDAJE

Këngëtarja e muzikës popullore Ganimete Jashanica, me zërin e saj melankolik ka bërë për vete shumë dashamirës të muzikës

Megjithatë edhe ajo ishte bërë nuse me tradita e zakone. Në vitin 1986 çika e Prishtinës u martua në një fshat të Lipjanit. Ajo në një intervistë për media pati treguar se arriti të përshtatet shumë mirë, dhe të jetë shumë praktike.

Ndërkaq qarkullojnë edhe fotografi të saj si nuse. Ganimetja për dallim nga tani kishte flokë të zeza dhe ishte më e dobët.

/presheva.com