SHPËRNDAJE

 

Albërie Hadërgjonaj njihet si “gjyshja” më atraktive në skenën muzikore shqiptare.

Përkundër moshës, këngëtarja vazhdon të jetë joshëse, ndërsa për ta ruajtur formën e saj, i kushton kujdes fizikut.

Kohë pas kohe këngëtarja vjen në poza duke bërë të dyshohet se atë “e ka harruar plakja”.

Kësaj radhe, Albëria ka ardhur me një fotografi të përbashkët me miq, ndërsa spikat dukja e saj.

Këngëtarja është e veshur me fustan të verdhë, ndërsa i tregon linjat e saja trupore.

Sa i përket karrierës muzikore, Albëria nuk ka sjellë diçka të re qe një kohë.

Më poshtë jua sjellim disa fotografi të tjera që tregojnë format dhe dukjen e këngëtares, të cilat i ka publikuar së fundmi në rrjetet sociale.

/presheva.com