SHPËRNDAJE

Tashmë edhe zyrtarisht është përbyll lista e partive të cilat do të garojnë në zgjedhjet lokale të parakohshme në komunën e Preshevës.

Siç ka mësuar presheva.com, lista e pëmbyllur pranë KKZ është e përpiluar nga 8 subjekte politike të cilat do të garojnë në këto zgjedhje lokale që do të mbahen në Preshevë me datë 24 dhjetor.

Lista zgjedhore sipas numrit rendor do të duket kështu:

Alternativa për ndryshim – APN
Partia Demokratike Shqiptare – PDSH
Unioni Demokratik i Shqiptarëve – UDSH
Lëvizja për Reforma e PDSH – LRPDSH
Partia për Veprim Demokratik – PVD
Bashkimi Demokratik i Luginës – BDL
Lista serbe e përbërë nga 6 parti serbe dhe
Partia Demokratike – PD