SHPËRNDAJE

Tubimi i rradhes i Alternativës për ndryshim ishte mbrëm me banorët e njësis 4,5,6.
Ky tubim u mbajt ne sallen e kuvendit komunal ku ishin të pranishëm një numer i madh i antareve,aktivistëve dhe simpatizantëve te APN.

Në këtë takim kryetari Arifi shpalosi programin dhe 30 zotimet që do të përmbushen në mandatin e ardhshëm katër vjeçar.

/presheva.com