SHPËRNDAJE

Këngëtari i njohur nga Presheva Nefail Ibrahimi ka realizuar projektin e tij të fundit të titulluar “Një ditë do të kthehesh”. Një baladë e punuar nga produksioni Dj Cimi Production dhe me violinë nga Mentor Sylejmani, për videolipin e kësaj kënge është kujdesur produksioni Seventy Seven. Balada është pritur mjaft mirë nga publiku preshevarë dhe ai më gjërë.