SHPËRNDAJE

Shum lagje të Komunes së Preshevës plot 25 vite kishin mbetur në baltë që askush nuk u interesua të bëj rregullimin e tyre
Fjala është për njërën rrugicë të rrugës Qemal Shehu e cila u bë me ifrastrukturë të kompletuar rregullimi i kanalizimit fekal dhe ujsjellsit, ku sot u bë asfaltimi i saj,u vë shtresa e parë e asfaltit.

Gjat punimeve në këtë lagje doli të inspektoj kryetari n.d z Shqiprim Arifi ku për portalin ton tha se sot po bëhet asfaltimi i kësaj rrugice që është mjaft e rëndësishme për banorët e kësaj lagje ku me vite të tëra jan lënë në harres pa infrastrukturë te kompletuar.

/presheva.com


.