SHPËRNDAJE

Me dhimbje të thellë njoftojmë miqtë, farefisin, miqtë dhe qytetarët e Komunës së Preshevës, që sot Luljeta Bajrami në moshën 36 vjeçare vdiq nga një semundje. Ngushllime, miqëve, familjes dhe farefisit!

Luljeta pas vetes la burrin Argjentin dhe 3 fëmijë./presheva.com/