SHPËRNDAJE

Samsung Galaxy J2 (2018) nuk është zyrtar në kuptimin tradicional të fjalës, por shfaqja për të është në faqen e Samsung – të kompletuar me disa imazhe të telefonit. Faqja duket se fokusohet në mbështjellës dhe jo në specifika të telefonit, por mediat e huaja online kanë informacione nga rrjedhjet më të hershme.

Edicioni 2018 i J2 do të vijë së paku në ngjyrë të zezë dhe ari, të cilat mund të ndryshosh me kopertina të ndryshme.

Në aspektin e specifikave, pritet një ekran 5 “SuperAMOLED (540 x 960px) dhe një procesor të nivelit Snapdragon 425 (i kombinuar me Android 7.1 Nougat). Mbani në mend se kjo do të kushtojë rreth $ 138 / € 115 në Rusi.

Departamenti i kamerës është modest – 8MP në anën e pasme, 5MP në pjesën e përparme.

Shanset janë se kjo do të nisë në tregjet në zhvillim, fillimisht, por kur dhe ku saktësisht është ende e paditur.