SHPËRNDAJE

A e keni menduar se cila është madhësia e telefonit më të vogël në botë?

Ky telefon njihet si “Zanco Tiny T1” dhe është telefoni më i vogël në botë.

Ai peshon vetëm 13 gramë dhe ka një mini ekran OLED prej 12,5 milimetrash.

Celulari kushton 46 dollarë dhe sigurisht që nuk është një telefon inteligjent, por një aparat klasik, kryen vetëm telefonata dhe dërgon mesazhe me tekst.

Mban deri në 50 mesazhe dhe 300 kontakte në axhendë. Ka një portë USB dhe një nano kartë.

Bateria mund të zgjasë deri në tri ditë në standby dhe ky aparat punon vetëm me rrjet 2G.