SHPËRNDAJE

Këngëtari i njohur Ermal Fejzullahu e ka nisur karrierën e tij si këngëtar në moshë fare të vogël, inspiruar nga babai i tij, Sabri Fejzullahu.

Fakti që për shumë vite i ka rezistuar skenës dhe është i kërkuar nëpër koncerte të shumta, ka ndikuar që këngëtari të sigurojë të ardhurat për një jetë të mirë dhe luksoze.

Këtë më së miri e dëshmon jeta luksoze që Ermali dhe familja e tij bëjnë, teksa kanë vendosur që së fundmi t’i japin vetes një pushim të merituar në Bullgari.

Ka qenë më pas nëna e Ermalit, Nera Fejzullahu, ajo e cila ka prezantuar disa nga ambientet e brendshme të hotelit luksoz në të cilin familja e saj po kalojnë pushimet dimërore.

Ndryshe, familja Fejzullahu jetojnë në të ashtuquajturën “Lagjen Amerikane” në Prishtinë.

/presheva.com/