SHPËRNDAJE

Këshilli komunal zgjedhor (KKZ) i Komunës së Preshevës është shëndrruar që nga zgjedhjet e parakoheshme të 24 dhjetorit 2017 si institucion më i përfolur në Luginë.

Kryetari i Komunës Shqiprim Arifi ka akuzuar subjektet PDSH dhe PVD se kanë kapur Këshillin komunal zgjedhor (KKZ) për të manipuluar me rezultatet e zgjedhjeve të fundit, meqë këto dy subjekte kanë shumicën vendimarrëse në këtë institucion.

Përbërja e KKZ-së është si vijon:

Zeqir Miftari PDSH, kryetar i KKZ-së

Qenan Kamberi zv. kryetar, APN

Gëzim Veseli, anëtar APN

Muhamed Abdullahu zavendës, PDSh

Nuredin Memeti, anëtar PVD

Fatmir Jusufi, zavendës PVD,

Alban Mehmeti, anëtar APN

Ridvan Bilalli, zavendës PVD

Bilall Maliqi, anëtar PDSH

Kadri Sylejmani, zavendës

Selami Veliu, anëtar PVD,

Zijadin Nebiu, zavendës PVD,

Mendurim Presheva, sekretar

Belul Selimi, zv.sekretar

Skender Limani, anëtar PDSH

Begzad Iljazi, zavendës PDSH

/presheva.com/


.