SHPËRNDAJE

Rrjeti social mund të heqë përmbajtjet e pasakta apo të rreme, si fotot e trukuara, të krijuara apo shpërndarë për të nxitur dhunën fizike. Facebook do të mbështetet në organizatat lokale apo agjencitë e specializuara për të vendosur nëse këto publikime mund të nxisin dhunë të menjëhershme dhe do të tërhiqen.

Fjalimet për urrejtje dhe thirrjet e drejtpërdrejta për dhunë janë tashmë në shkelje me rregullat e Facebook. Politika e re konsiston në shqyrtimin dhe fshirjen e një lloji tjetër përmbajtjeje.

Lyons, e cila u shpreh gjatë një takimi me gazetarët në selinë e grupit në Kaliforni, theksoi se ”kjo politikë ishte eksperimentuar tashmë në Sri Lanka, goditur në muajin mars nga dhuna antimyslimane”.

Thanks for installing the Bottom of every post plugin by Corey Salzano. Contact me if you need custom WordPress plugins or website design.