SHPËRNDAJE

XhelalMehmeti

Xhelal Mehmeti i njohur dhe si Xhim Presheva, ish kryetar i Fondit Humanitar të Kosovës Lindore, tani zv.kryetar i degës së PVD-së në shkurt të vitit 2015 në emisionin “Show me Artanin” kishte deklaruar se kurrë nuk do të futem në politikë, madje nuk do të rradhitem në asnjë subjekt politik po që se edhe kryetari Ragmi Mustafa do të ma ofronte postin e kryetarit të Komunës së Preshevës, s’do ta pranojë se nuk kam kohë të mirrem duke humb energji nëpër fushata energjinë do ta shfrytëzoja duke i ndihmuar njerëzve.

Ai nuk e mbajti fjalën, shkeli mbi fjalën e tij ndërsa tani ai ushtron postin e zv.kryetarit të PVD-së dega në Preshevë.

Ndiqeni deklaratën e tij në emisionin “Show me Artanin”