SHPËRNDAJE

Sonte në emisionin Zona Express, me autor Leonard Kerqukin, është shfaqur dokumentari “Misteri Trump” kushtuar zgjedhjeve presidenciale në Shtetet e Bashkuara.
Çfarë qasje do të ketë Trump ndaj shqiptarëve dhe serbëve?

Kësaj pyetje i përgjigjen analistë të njohur europianë.