SHPËRNDAJE

Fyerjet ndërmjet lojtarëve në “El Classico” janë të zakonshme, është e njohur se Pepe shpesh provokon lojtarët e Barcelonës se janë kukuvajka dhe folirant.
Ditën e diel, iu është përgjigjur Messi.

Mbrojtësi i Realit, Pepe i fyen lojtarët e Barcelonës se janë kukuvajka, baletanë dhe gjithmonë qajnë.

“Ju kryeni nevojën kur më shihni mua” ka zakon ti thotë Pepe rivalëve.

Mediet spanjolle zbulojnë se çfarë kanë biseduar Messi dhe Pepe ditën e diel. Dialogu ka qenë i shkurtë.

“Frigohesh kur më sheh” ka thënë Pepe Messit.

“Për çka po flet ti, gjithherë të shenoj gol, së paku del në foto edhe ti” ka thënë Messi.