SHPËRNDAJE

Vetëm një herë në karierë Jose Mourinho ka publikuar emrat e lojtarëve titullar dy ditë para ndehshjes, U duk se do ta bëj për herë të dyt…

Chelsea sonte luan kundër PSG, ndërsa Mourinho para gazetarëve u paraqit për 1 prill.

Një gazetar e luti që ti thotë emrat e lojtarëve që do të luajnë kundër PSG, edhe pse këtë nuk e bën kurrë.

Mourinho për habi pranoi…

“Chec, Terry, Ivanovic, Cahill, Aspiliqueta..” filloi Mourinho dhe letrën e hodhi në shportë…