SHPËRNDAJE

liberal-democrats-faced-calls-drop-maajid-nawaz-posting-image-his-twitter-timeline

 

Ministria e Drejtësisë ka bërë të mundur për qytetarët e Serbisë të verifikojnë se ne cilin lokacion duhet të votojnë. Ju mundeni të kontrolloni se a jeni në listën zgjedhore vetëm duke e shënuar numrin personal.

Nëse pasi të shtypni numrin personal ju nuk merni asnjë rezultat atëherë ju duhet të regjistroheni si votues. Zgjedhjet lokale dhe ato parlamentare mund të mbahen me 24 prill.

Në linkun e mëposhtëm mundeni ta bëni verifikimin ose duke klikuar këtu

http://www.arhiva.drzavnauprava.gov.rs/electoralroll.php