SHPËRNDAJE

Me fillimin e muajit të Ramazanit të gjithë ata që i duan ushtrimet fizike, dhe kanë vendosur të agjërojnë kanë shtruar pyetjen nëse duhet të vazhdojnë ushtrimet edhe gjatë këtij muaji të shenjtë për myslimanet.

Në përgjithësi, gjatë agjërimit mund të ushtroni.

Preferohet që të gjeni kohën kur ju ndjeheni më energjik, që zakonisht është në mëngjes kur edhe ndjeni më pak ose fare uri.

Në disa raste, humbja e kalorive mund të ju bëjë të ndjeheni të plogësht, nëse kjo ndodh, është më mirë që të merreni me joga apo të ecni, në vend të vrapimit.