SHPËRNDAJE

Në seancën e kaluar, kuvendi i Preshevës kishe miratuar dorëheqjen e ushtruesit të detyrës Shkëlzen Limanit pasi ministria për punë dhe mirëqenie sociale nuk i kishte dhënë pëlqimin si ushtrues detyre të drejtorit.

Në seancën e VIII në Kuvendin komunal, si rend dite ka qenë edhe Shqyrtimi dhe miratimi i Propozim Aktvendimit mbi emërimin e UD Drejtorit të Qendrës për punë sociale në Preshevë ku me 32 vota pro, nga pozita dhe opozita u votua Abdulla Mehmeti.

Abdulla Mehmet më herët ka qenë drejtorë i shtëpisë së kulturës , bibliotekës dhe RTV Presheva.