SHPËRNDAJE

Pas prezantimit të RS5-R, ABT Sportline sjell edhe versionin e fundit të RS4 Avant.
Edhe pse jo i fuqishëm sa RS5-R me 523kf, RS4 Avant është përforcuar dhe tani motori i tij prodhon 503kf, transmeton Express. E gjithë kjo është arritur falë njësisë Engine Control Unit nga ABT.

Po ashtu, ka shumë modifikime estetike ku në sy bien rrotat 20 inç të cilat vijnë në tre dizajnë të ndryshme.