SHPËRNDAJE

Acer C740 Chromebook është laptopi me ekran 11.6 inç me rezolucion 1366″, 1366×768. Ky laptop ka memorie të brendshme prej 16GB dhe bateria thuhet se zgjat 8.5 orë pune. Blerësve u ofrohet mundësia të zgjedhin mes procesorëve Intel Celeron ose Core i3 dhe mes 2 ose 4GB RAM.

Acer

Acer C910 Chromebook ka ekran 15.6 inç me rezolucion 1920×1080 ose 1366″>1366×768. Dhe në këtë model ka mundësi zgjedhjeje mes Intel Cerelon ose Core i3, por 4GB RAM është standart. Gjithashtu ka mundësi zgjedhjeje mes modelit 16 dhe 32GB.

Të dy versionet e laptopëve durojnë deri në 60 kg peshë mbi to, durojnë hedhjet deri nga 50 cm lartësi. Acer C740 kushton 259.99$ ndërsa versioni C910 kushton 299.99$ dhe pritet të hidhen në treg gjatë muajit shkurt.