SHPËRNDAJE

Me vendim të Ministrisë së Punëve të Brendshme, nga data: 01.01.2019, Admir Beqiri nga Presheva është emërouar Komandant i paraleles policore në Rahovicë, që përfshin fshatrat: Rahovicë, Bukoc, Gosponicë dhe Gare e Poshtme.

“Detyrën time do ta kryej me nder e dinjitet dhe përherë do të jem në shërbimin tuaj. Do të jem i hapur për bashkëpunim dhe do të angazhohem për sigurinë e të gjithëve” ka thënë ai, transmeton presheva.com.