SHPËRNDAJE

Për shkak të mjegullës dhe zvogëlimit të shikueshmërisë sot në mengjes në disa orë u ndalua komunikacioni i rregullt i aeroportit të Shkupit, “Aleksandri i Madh”.

Për momentin aterimi i aeroplanit “Turkish Airlines” nga Stambolli për në orën 8 sot në mëngjes është shtyrë për dy orë e gjysëm, kurse aterimi nga Shkupi deri në aeroportin “Ataturk” është shtyrë nga 8 e 55 për tri orë e gjysëm, sipas ueb-faqen e operatorit “TAV”.

Deri tani nuk janë caktuar shtyerje të reja të aterimeve tjera nga aeroporti.