SHPËRNDAJE

Delegacioni nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, në krye me presidentin Bill Cliton, sekretaren, Medeline Albright si dhe komandantin e NATO-s, Wesley Clark, kishin një mbrojtje të veçantë.

Përpos Mbrojtjes së Afërm nga Policia e Kosovës, ata me vete kishin edhe një “armatë” sigurimash amerikanë.