SHPËRNDAJE

Ndërmarrja “Agro-Adria” po ndërton një kompleks banesor shumë modern në qendër të qytetin Bujanoc

Kompania “Agro-Adria” ju ofron më shumë se një banesë

Ne ju ofrojmë vatër familjare afër qendrës e larg zhurmës

Siguri dhe mirëmbajtje të vazhdueshme profesionale nga kompania “Agro-Adria”

Banesa moderne për një jetë të përkryer

Ndërtesa është projektuar dhe ndërtuar nga ekspert me përvojë shumëvjeçare

Kualiteti i ndërtimit të ri, me çmime të volitshme

“Agro-Adria” për ata që dëshirojnë të jenë banor të një kompleksi ia mundëson pagesën me këste

Banesa ndërtohet me principin Çelësa në dorë

INFO: VIBER +381 63 402 262