SHPËRNDAJE

Rrugët regjionale të cilat jan edhe në pronsi të shtetit pothuajse nuk jan pastruar fare, siç duket edhe në fotografit jan të mbushura me borë, andaj bëhet apel të ketë kujdesë në vozitje.

Sot në rrugën Bujanoc-Lluçan-Gjilan ka ndodhur një aksident si pasojë e borës së madhe e cila ka mbuluar rrugën magjistrale e cila lidhë Bujanocin me Gjilanin, aksidenti ka ndodhur afër fshatit Lluçan ku një veturë me targa të Bujanocit ka rrëshqitur dhe ka hyrë nën rrugë, siç thuhet nga vizitori i cili ka dërguar fotografin, fatmirsisht nuk ka pasur të lënduar në vetur.