SHPËRNDAJE

Aktivistë të LRPDSh në Preshevë kanë arritur të tubonnë për 48 orë 1300 euro për ata që kanë nevojë pas termetit në Shqipëri.

Lexoni komunikatën e plotë:

Solidariteti dhe mbështetja e Preshevarëve gjithmonë është treguar në momentet e duhura. Aktivistë të Lëvizjes për Reforma, per këto 48 orë pas tragjedisë kombëtare që na kapluar gjithë neve e veçanërisht Shqipërinë, kanë arritur që të mbledhin mbi 1300 euro për vëllezërit dhe motrat tona. Ne e dijmë që kjo shumë është simbolike, por më thelbësore është që të sensibilizojmë të gjithë në aksione humanitare.