SHPËRNDAJE

Gold Ag – Aktivitet humanitar ne dy shkolla të Komunës së Preshevës Kengetari i mirnjohur preshevar Arian Agushi i njohur si Gold Ag i shoqeruar me kryetarin e k.presheves z shqipri arifi ishin sot ne dy shkolla shqipe ne Preshevë në atë te shkolles fillore “Abdullah Krashnica” në Miratoc dhe sh.f “Selami Hallaçi” në fshatin Rahovicë.

Qëllimi i ardhjes se këngtarit preshevar ishte më shumë të vizitoj vendlindjen dhe mesimet e para ku ai mori, gjithashtu Ariani dhuroj rreth 1000 fletore nxënësve të këtyre dy shkollave në formë simbolike.

VIDEO: