SHPËRNDAJE

Adriana Matoshi e Albert Sylejmani ishin dy aktorët që përbën një çift kaq simpatik për publikun kosovar.

Adriana dhe Alberti pas një kohe të gjatë martese përfunduan me ndarje.

Ata kanë katër fëmijë për të cilët kanë një dashuri të madhe, e këtë e tregojnë përmes rrjeteve sociale duke ia shprehur dashurinë edhe publikisht.

Alberti edhe pse u nda nga Adriana, ende nuk i ka fshirë kujtimet me të prej Instagramit.