SHPËRNDAJE

Alternativa-08
Në manifestimin e mbajtur me 30 Janar 2016 në Shtëpinë e Kulturës në Preshevë, ku u bë themelimi i dy nëndegëve të qytetit të Preshevës (nëjsia zgjedhore numër 8 dhe 9), Alternativa shpalosi pjesë të planeve zhvillimore si dhe prezantoi dy projekte konkrete.

Salla e mbushur plotë, si asnjëherë më parë në manifestime të këtij lloji nga partitë e tjera në dhjetë vitet e fundit, tregon që Alternativa është konsoliduar si një parti serioze me strukturë të kompletuar dhe me të gjitha parakushtet për të qenë opsioni i vetëm politik për qytetarin në zgjedhjet e ardhshme lokale.
Për më tepër ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm, ku ndër të tjera mund të ndiqni fjalimin e kryetarit të Alternativës nga minuta e 30’.