SHPËRNDAJE

Kryetarët e forumeve rinore të PS, PD, LSI dhe PDIU kanë pritur Kryetarin e Forumit Rinor të APN Altin Boriçin dhe Këshilltarin e Kuvendit Komunal Almin Shaqirin.

APN në muajin Mars do të jetë nikoqire e gjithë forumeve rinore, nga të gjitha trevat shqipfolëse, për mediumin Presheva.com konfirmoj Boriçi i cili tha se qëllimi ynë është të jemi bashkëpunues dhe ti njoftojm homologët tanë për problemet që na preukuptojn ne, si të rinj.

Për përmbajtjen e takimit do të njoftoheni javët në vijim./presheva.com/