SHPËRNDAJE

Mbrojtësi i Barcelonës, braziliani Dani Alves ka thënë se ekipi i tij deri në fund të do të luftoj këtë sezonë për titull dhe se do të tentoj të fitojnë çdo ndeshje.

“Jemi të gatshëm të luftojmë deri në fund”
“Asnjëherë nuk kemi humbur në intenzitet, rivalët tonë luajnë futboll gjithashtu”.

“Po luajmë shumë mirë kohën e fundit, dhe jemi të sigurtë se do të jetë vështirë deri në fund të fitojmë titullin, secili nga ne po luan futboll” ka thënë Alves.