SHPËRNDAJE

Njoftohen të gjithë të interesuarit për studime pasdiplomike dhe Doktorat ne shtetin Turk. Afati për aplikim ështe deri më 31 Mars 2014, edhe ate Online në adresen www.trscholarships.org ku do të gjeni formularët e aplikimit si dhe kushtet që duhet plotesuar e dokumentacionin përcjelles të nevojshëm. Te drejt aplikimi kanë të interesuarit për programet studimore të Universiteteve si vijon:

-ALI KUSCU – Programet e Shkencave dhe teknologjise
-IBNI HALDUN – Programi per shkenca shoqerore
-YUNUS EMRE – Programi  i Gjuhes Turke
-Programi per Teologji Islame

Bursat e plota pvr  perfituesit arrij në vlerën 375$ në muaj për studimet Master dhe 500$ per programin e Doktorates, si dhe  sigurimi i konviktit, kurset e gjuhes Turke 1 vjecare, biletat e aeroplanit, sigurimi shendetesore, njofton kabineti i kryetarit të Komunës së Preshevës. /presheva.com/