SHPËRNDAJE

54 vjeçari Carlo Ancelotti gjatë karierës së tij ka drejtuar shumë klube si Juventus, Milan, Chelsea, PSG, ndërsa asnjë ekip nuk e ka impresionuar atë sikurse Real Madridi aktual.

“Këta lojtarët e Real Madridit janë ndodhsta ekipi më i kompletuar që kam drejtuar ndonjëherë. Kam drejtuar ekipi kualitative, mirëpo ky Real Madrid ka përvojë, karakter dhe veçanti” ka thënë Ancelotti për Gazetto delo Sport.