SHPËRNDAJE

Real Madrid njofton para pak minutash nëpërmjet një komunikate për shtyp se, i është pranuar kërkesa për anullimin e dënimit ndaj Zinedine Zidane dhe Santiago Sanchez, të cilët tashmë mund të vazhdojnë normalisht punën në krye të Real Madrid Castilla.

Francezi u dënua me 3 muaj pezullim pasi kishte trajnuar klubin e dytë të Real Madrid pa patur licencën e nevojshme.