SHPËRNDAJE

Edhe më herët aktori i humorit Julian Deda e ka shprehur qartë se e do vendin e tij dhe se merr gjak po të ndodhin fyerje raciste.

Në postimin e radhës në rrjetin social Facebook, ai ka shkruar: “Gati për të xhiruar puntatën e radhës së Apartamentit 2xL, të cilën ja dedikojmë Kombëtares dhe gjithë shqiptarëve kudo që ndodhen”.